Pinokijeve pustolovine

Pinokijeve pustolovine - Gurney, Stella | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gurney, Stella
DIMENZIJA
8,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Pinokijeve pustolovine.pdf
ISBN
5398154754060

OPIS

Prekrasna interaktivna slikovnica s jedinstvenim pop-up prizorima! Ne postoji ništa kao što je lutkarska predstava… a sada ćete se upoznati s lutkom kakvog još niste sreli! Pinokio je lutak koji govori i hoda i, da stvar bude još zanimljivija, svojeglav je. Ali da bi ostvario svoju želju da postane pravi dječak, mora još jako puno toga učiniti. Pridružite mu se u njegovim pustolovinama i pomognite mu da se kloni nevolja! Još jedna uspješnica Stelle Gurney i Zdenka Bašića (svjetski priznatog i nagrađivanog ilustratora „krivca za neodoljive ilustracije u Alisi u zemlji čudesa i autora Sjeverozapadnog vjetra) i Manuala Šimberca, neke će po prvi put, a neke ponovno, odvesti u svijet ovog neodoljivog drvenog lutka i otkriti kako ga je Đepeto oživio u pop-up radionici, s kojim se prijateljima družio, kako se proveo u putujućem kazalištu lutaka, što je jeo u gostionici Kod crvenog hlapa, je li ispao budala u gradu Budala, kako mu je bilo u cirkusu, kako su se on i Đepeto spasili iz utrobe kita i kako je na kraju ipak zaslužio da postane pravi dječak. Dođite, dođite svi, čitajte i zabavite se!

Ovaj dječji klasik nastao je u Italiji krajem 19. stoljeća, ali ni dan-danas ne gubi svoju umjetničku i edukativnu vrijednost te je omiljeno štivo za djecu svih uzrasta kojem se i odrasli rado vraćaju. Autor Collodi napisao je knjigu „Pinokijeve pustolovine" još krajem 19-og stoljeća, ali njegov lik je danas važniji nego ikada prije - premda se čini da se svijet kreće u suprotnom smjeru.

EndNote RefMan (RIS) MARC MARCXML +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 3234 ... Autor: PINOKIJEVE pustolovine Ukupno: 1.

POVEZANE KNJIGE