Svodnik

Svodnik - Slim, Iceberg | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Slim, Iceberg
DIMENZIJA
7,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Svodnik.pdf
ISBN
8411467633346

OPIS

Svodnik, narkoman, kriminalac, ljubavnik, nasilnik, robijaš… i – književnik! Ova nevjerojatna kombinacija veže se uz Roberta Becka, poznatijeg po uličnom nadimku Iceberg Slim, koji je svojim romanima, pravim malim remek-djelima paklenog šunda, nadahnuo generacije repera: Ice-T i Ice Cube (čija imena izražavaju poštovanje ovom kumu gangsta rapa) te Snoop Dogg najpoznatije su zvijezde prve generacije. U inspirativnom predgovoru Ice-T o svojem idolu, opakom uličnom geniju, piše: Čak i prije nego što sam doznao tko je Iceberg Slim, poznavao sam njegove riječi. Tim prljavim žargonom koji obiluje humorom i slikovitim izrazima vezanima za seks govorili su pravi igrači u mom getu. Moju ekipu i mene zanimalo je gdje su ga pokupili – rekli su nam: ‘Uzmite u ruke Iceberga!’ Tako smo i učinili… Jednom kad otvorite Icebergovu knjigu, istog ste trena katapultirani u svijet igrača, svodnika, prevaranata i loših, brzih žena… Njegove riječi imale su dubok utjecaj na moj život i moju karijeru… Slim je bio čovjek s kojim sam se mogao poistovjetiti jer je govorio mojim jezikom. Jezikom geta… Ako je, dakle, umjetnikova uloga da govori o onome što vidi, onda je Iceberg Slim istinski umjetnik. Znao sam da ne bih mogao biti pisac poput Slima, ali kad se pojavila rap glazba, shvatio sam: Na jednak način kako je Slim svoja iskustva stavljao na papir, i ja bih svoja mogao prenijeti u mikrofon. Dakle, istom metodom kojom je Slim postao pisac, ja sam postao reper. To je najvažnija stvar koju je napravio Iceberg Slim… – mladim ljudima poput mene pokazao je da, bez obzira na to otkud su potekli, uvijek mogu prijeći na novu razinu. Reperi poput mene, Jay-Z-a, Nasa, Notorious B.I.G.-a, Tupaca, Mobb Deepa, itd. nose naslijeđe Iceberga Slima… Čak sam se njemu u čast prozvao Ice… I par desetljeća nakon što je dovršio posljednju knjigu, priče su mu i dalje svježe… Moj savjet vam je da pročitate sve Slimove knjige. Njegove spisateljske sposobnosti, po mojem mišljenju, dosad nisu nadmašene. Nitko nije dosegao njegovu razinu.

17:10 „svodnik" je pronađeno 18 rezultata. Elitna prostitucija U katalogu najvećeg srpskog svodnika i voditeljice, a među klijentima političar i košarkaš .

večeras u Provjerenom Muškarac uhićen zbog svodništva opet se vraća u isti biznis i vrbuje iste žrtve: ''Baš jadno hladnokrvno, odvratno'' Crna kronika. policija objavila detalje Mamio i vrbovao žene preko oglasa za masažu: U Zagrebu priveden svodnik osam prostitutki. Talijanski svodnik podvodio pet Hrvatica na zadarskom području ZBOG sumnje da je na zadarskom području organizirao prostituciju u kojoj je sudjelovalo pet hrvatskih državljanki, zadarska policija pritvorila je 65-godišnjeg Talijana. Policajac svodnik u kriminalnu skupinu uključio i suprugu.

POVEZANE KNJIGE