Glina za zdravlje i vitalnost

Glina za zdravlje i vitalnost - Erasmo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Erasmo
DIMENZIJA
12,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Glina za zdravlje i vitalnost.pdf
ISBN
7952358372953

OPIS

Glina je prirodan i jednostavan lijek koji se od davnina koristi u liječenju. Danas, zbog svoje posebnosti, s pravom ponovno dobiva na značaju. U ovoj knizi su, između ostalog, opisana ljekovita svojstva gline i njezine brojne upotrebe, kao i različite prirodne terapije koje mogu povećati učinkovitost liječenja glinom. Među njima važno mjesto zauzima masaža primjenom refleksologije, kojoj je posvećen poseban dodatak.

DODAJ U KORPU . Hipnoza - Širenje uma radi spoznaje i menjanja stvarnosti.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 74886 ... Glina pomaže kod mnogih bolesti: anemije, bolesti dišnih putova, arterioskleroze, crijevnih oboljenja, trovanja, čira, viška želučane kiseline, promjena na koži, opadanja kose, bolnih menstruacija, a možete je uzimati i ako nemate posebnih zdravstvenih problema, za čišćenje organizma ili podizanje energije. GLINA ZA ZADRAVLJE I VITALNOST.

POVEZANE KNJIGE