Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a

Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a - Allenby, Sasha | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Allenby, Sasha
DIMENZIJA
4,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a.pdf
ISBN
7394129143234

OPIS

Preradite svoju prošlost, preoblikujte svoju budućnostReprogramiranje životne matrice posve je nova tehnika osobnog razvoja, omogućava pristup bolnim sjećanjima koja vas drže vezane za prošlost i njihovu preobrazbu. Njezina je baza EFT, tapkanje po meridijanima – terapija kojom se postižu iznimni zdravstveni rezultati na fizičkoj i emocionalnoj razini. Tehnika reprogramiranje životne matrice uključuje sva najnovija saznanja novih znanosti i kvantne fizike. To je tehnika koju svaki čovjek može primijeniti na sebi, a rezultati su sljedeći: – rješavanje problema vezanosti za negativna vjerovanja – liječenje ovisničkih ponašanja – suočavanje s fobijama i traumama – ublažavanje i liječenje alergija – iscjeljivanje problematičnih odnosa … i još mnogo toga. Bez obzira na to susrećete li se po prvi put s ovom tehnikom, ili ste već iskusni praktičar, u ovoj ćete knjizi otkriti mnoštvo novih tehnika i protokola koje možete primjenjivati na sebi, svojoj obitelji, prijateljima i klijentima.

Ovo je diskusija na temu Reprogramiranje matrice pomoću EFT-a u podforumu EFT skrenuta mi je danas - od strane u eft-u iskusne osobe ... Karl Dawson, jedan je od prvih Mastera "Tehnike emocionalne slobode" (EFT-a) u svijetu. Autor je popularne knjige "Reprogramiranje Matrice pomoću EFT-a", koja je uspjeh doživjela i u Hrvatskoj.

Autor je utemeljitelj tehnike reprogramiranja životne matrice, nove tehnike energetske psihologije utemeljene na suvremenim spoznajama mnogih područja, od kvantne fizike do medicine.Temelji su joj u tehnici emocionalne slobode - EFT, Emotional Freedom Technique. Više o knjizi ''Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a'' pročitaj u našoj čitaonici. Reprogramiranje odnosa u matrici.

POVEZANE KNJIGE