Vatra s neba, zagonetka velike sibirske eksplozije

Vatra s neba, zagonetka velike sibirske eksplozije - Atkins, Thomas | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atkins, Thomas
DIMENZIJA
7,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatra s neba, zagonetka velike sibirske eksplozije.pdf
ISBN
4255093062727

OPIS

Ovo je uzbudljiva priča o velikoj sibirskoj eksploziji, jednom o najintrigantnijih neriješenih misterija suvremenog doba. Ona počinje s izvješćima prvih ekspedicija koje su područje eksplozije posjetile 1927., kad su znanstvenici tražili krater meteora koji bi objasnio eksploziju, ali ga nisu našli, a nastavlja se u nuklearno /svemirsko doba. Napeta poput detektivske priče, VATRA S NEBA prikaz je istraživanja najmoćnije neobjašnjene eksplozije u znanoj povijesti ljudskog roda.

za izdavaštvo i usluge Područje: Popularna znanost Uvez: Meki uvez s klapnama SKU: VBZ-1039534 Kategorija: Popularna znanost Jezik: Hrvatski Biblioteka: AGM d.o.o. Godina izdanja: 2011 Format: 16*22 Broj stranica: 174 Vatra s neba : zagonetka velike sibirske eksplozije / John Baxter i Thomas Atkins ; s engleskog prevela Sanja Pleša ; [uvod Isaac Asimov].

Kontakti. Web narudžbe: +385 51 324 010 Email:[email protected]

POVEZANE KNJIGE