Angelina

Angelina - Morton, Andrew | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Morton, Andrew
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Angelina.pdf
ISBN
2576055593401

OPIS

ANGELINA – neautorizirana biografija Andrew Morton – autor najkontroverznijih biografija u svijetuPROSTORIJA JE BILA TUROBNA I GOLA: BIJELI TEPIH, BIJELI ZIDOVI i, osim bijele kolijevke, nikakvog drugog namještaja. Ondje je duže od godinu dana živjela djevojčica, za koju je brinuo čitav niz dadilja. Dijete je rijetko kad moglo znati hoće li osoba koja ju je stavljala na spavanje biti ista koja će je ujutro odjenuti i nahraniti. Njezina majka, koja je živjela u stanu tri kata ispod, ponekad je i nekoliko dana za redom nije posjećivala.To je dijete bila Angelina Jolie. Kad je njezin otac, Jon Voight, napustio njezinu majku, Marcheline Bertrand, dijete su poslali da živi u kuli bjelokosnoj. Marcheline je rekla: Angie me trenutačno toliko podsjeća na Jona da sada ne mogu biti pokraj nje. To mi je jednostavno previše bolno. Najranije Angelinino sjećanje iz djetinjstva je prizor u kojemu leži u kolijevci i kroz prozor promatra nebo. I ne znajući za kontekst te uspomene, to je iskustvo poslije doživljavala kao metaforu svog života. ČITAVOG SAM ŽIVOTA SAMO GLEDALA KROZ PROZOR, RAZMIŠLJAJUĆI KAKO ZACIJELO POSTOJI MJESTO GDJE BIH NAPOSLJETKU MOGLA BITI USIDRENA I SRETNA. Iz uvoda

... Early life. Angelina grew up in La Ciotat in the Bouches-du-Rhône department of Southern France.

Angelina spent the first two years of her life in Madrid, Spain. After her father was hired by the Swiss military to build airplanes for the ... The latest tweets from @GoddessAngeIina I've been working hard on creating art since last 5 years.

POVEZANE KNJIGE