Kako uspjeti u bilo čemu

Kako uspjeti u bilo čemu - MacInnis, Lyman | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
MacInnis, Lyman
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako uspjeti u bilo čemu.pdf
ISBN
5179264296959

OPIS

Ako se trudite, daleko ćete dogurati. Međutim, za stvaran uspjeh potrebna je i mudrost. U ova trideset i dva kratka poglavlja, napisana u duhu svakodnevnog razgovora, autor Lyman Maclnnis – trener za edukaciju izvršnih rukovoditelja i kanadski poslovni guru – dijeli vrijedne upute pomoću kojih možete ostvariti svoje osobne ciljeve i postati poput jedne od onih osoba kakvima ste se do sada samo divili. Od društvenog povezivanja, rješavanja konfliktnih situacija, pregovaranja i iskorištavanja pruženih prilika, pa do onih jednostavnih, ali neprocjenjivo vrijednih pitanja poput – kako se ne osramotiti kada se obraćate javnosti ili kako davatiili primati savjete, Lyman Maclnnis svojim čitateljima pomaže u navigaciji kroz zamke i prilike za uspjeh u svakodnevnom životu – na poslu ili kod kuće. Za svakoga tko je voljan marljivo raditi na svom putu k vrhu, od onih koji su tek diplomirali i započinju s radom razvrstavajući poštu u nekoj kompaniji, pa do onih koji već odavno sjede u najboljem uredu, knjiga Kako uspjeti u bilo čemu je spoj zdravog razuma i jednostavnih saznanja. Ova bi se knjiga trebala naći u rukama svake osobe koja teži za boljim životom i spremna je uložiti trud kako bi to i postigla.

A Tea je to čvrsto odlučila. - Imam krajnju ambiciju da budem uspješna ali još ne znam u čemu. "Borimo se već godinu dana i više sa 'nevidljivim neprijateljem', kako mi u vojsci volimo to da kažemo.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Samo vam jedno treba za uspjeh u svakom pothvatu, ovaj video priča o tom. Mi svi imaju različite snove, ciljeve i interese. Uspjeh može značiti različite stvari svakoga od nas.

POVEZANE KNJIGE