Engleska početnica

Engleska početnica Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Engleska početnica.pdf
ISBN
2104494782767

OPIS

Uživajte učeći strani jezik sa svojim djetetom! Englaska početnica slikom vas vodi na putovanje tijekom dana – od jutarnjeg ustajanja, odlaska u školu, proslave rođendana, čak i na plažu, pa do odlaska u krevet. To je idelan uvod u učenje engleskog jezika.

Razvojem pomorstva Englezi se dalje ekspanzivno šire osvajajući ... Uživajte učeći strani jezik sa svojim djetetom! Englaska početnica slikom vas vodi na putovanje tijekom dana - od jutarnjeg ustajanja, odlaska u školu, proslave rođendana, čak i na plažu, pa do odlaska u krevet. To je idelan uvod u učenje engleskog jezika. Iscijelite sami sebe.

Knjige Engleski jezik za početnike uz jednostavna objasnjenja, video lekcije i besplatan kurs engleskog:) Englezi su narod germanske grane indoeuropske etno-lingvističke porodice porijeklom od starih germanskih plemena Angla, Sasa i Juta, koji u 5. vijeku naseljavaju britansko otočje tjerajući pred sobom domorodna keltska plemena.

POVEZANE KNJIGE