Naučiti umrijeti

Naučiti umrijeti - Airaudi,Oberto | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Airaudi,Oberto
DIMENZIJA
6,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučiti umrijeti.pdf
ISBN
8683473348562

OPIS

Naslov ove knjige možda iznenađuje, ali ako dobro razmislimo o smrti ona je, od svih mogućih tema, jedina koja se tiče svakog od nas. Umiranje je dio života, kao i ljubav, kao napor, kao mladenački snovi i stvari u koje smo sigurni kao odrasli. Naučiti umrijeti objašnjava kako se pripremiti: kako biti spreman za približavanje tom trenutku ili kako pomoći našim prijateljima, našim najmilijima kada je sasvim prirodno, susretnu. Govoriti o smrti znači govoriti o životu. Naš je zadatak živjeti dostojanstveno, ostvariti svoje ciljeve i pobjediti svaki strah, uživati u svakom trenutku, čak i u posljednjem. Vještina. Olberto Airaudi osnivač je duhovnog, ljudskog i društvenog iskustva Damanhura. Autor je brojnih knjiga i radova na temu duhovnosti i istraživanja novih znanosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa Želim priliku za "odlazak uz dozu dostojanstva" "To je izmišljeno kako bi vam se omogućio miran odlazak iz života. Ne želim postati nemisleće stvorenje koje će u svakom trenutku ... Svi liječnici moraju naučiti kako donositi loše vijesti pacijentima, čak i kad su one fatalne Jedna od najgorih stvari da svijetu jest čuti da umirete i da vam nije preostalo još puno vremena.

Čovjek je stvoren da bi učio iz svakoga trenutka, svakoga koraka, svakoga osmijeha. Doći će i smrt.

POVEZANE KNJIGE