Kako sam upoznao Boga

Kako sam upoznao Boga - Gottlicher, Darko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gottlicher, Darko
DIMENZIJA
11,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sam upoznao Boga.pdf
ISBN
4426566567921

OPIS

Ako ste ikada željeli znati kako to izgleda neposredno se suočiti s Božjom sviješću i potom u svakodnevnom životu živjeti u Njezinoj Prisutnosti, ova knjiga će vam to omogućiti. Knjiga Kako sam upoznao Boga sasvim je izuzetna biografija prožeta i natopljena osebujnom duhovnom energijom čovjeka u potrazi za najvišom Istinom u kojoj iz dana u dan pročišćava sebe, kako bi naposljetku sasvim jasno ugledao Svjetlo. Upravo u ovoj knjizi podareno je čitatelju upečatljivo svjedočenje prosvijetljenog koji u svijet gleda iz zjenice Njegova oka, otkrivajući značenje božanske manifestacije u osobi i svijetu u kojem živimo. Pišući o svojem duhovnom putu, duboko iskreno i predano, podario je sebe kako bismo i sami bili preplavljeni čudesnim Svjetlom koje poziva da pogledamo iz središta Njegova pogleda.

Primijetila je kako je gledam, i rekla mi je da to što se slobodnije oblači ne znači da može ko stigne i da je gazi. Izvinuo sam se i zamolio je da ništa ne govori kćerci i da sam jednostavno bio zaslijepljen njenom ljepotom i šarmom. Kako sam upoznao Boga .

Iako sam se prvo nasmijao i rekao: "Hej, ja sam nogometaš, a ne glumac." No nakon što sam upoznao filmski set, shvatio sam da me to više zanima i kako je nogomet tek lijepa uspomena. Kako sam upoznao Boga : tajna svega / Darko Goettlicher ; predgovor Vesna Krmpotić. - Impressum.

POVEZANE KNJIGE