Kako sam upoznao Boga

Kako sam upoznao Boga - Gottlicher, Darko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gottlicher, Darko
DIMENZIJA
4,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sam upoznao Boga.pdf
ISBN
4847353127134

OPIS

Ako ste ikada željeli znati kako to izgleda neposredno se suočiti s Božjom sviješću i potom u svakodnevnom životu živjeti u Njezinoj Prisutnosti, ova knjiga će vam to omogućiti. Knjiga Kako sam upoznao Boga sasvim je izuzetna biografija prožeta i natopljena osebujnom duhovnom energijom čovjeka u potrazi za najvišom Istinom u kojoj iz dana u dan pročišćava sebe, kako bi naposljetku sasvim jasno ugledao Svjetlo. Upravo u ovoj knjizi podareno je čitatelju upečatljivo svjedočenje prosvijetljenog koji u svijet gleda iz zjenice Njegova oka, otkrivajući značenje božanske manifestacije u osobi i svijetu u kojem živimo. Pišući o svojem duhovnom putu, duboko iskreno i predano, podario je sebe kako bismo i sami bili preplavljeni čudesnim Svjetlom koje poziva da pogledamo iz središta Njegova pogleda.

Cijena 90 kn ~ 12 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31291956 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Gajnice ... Mislio sam da se neće vratiti, no nakon 10 minuta se je vratio i počeli smo pričati. Ja sam ga nazivao "gospodin Pernar", na što je on odgovorio da ga oslovljavamo sa Ivan jer je iz naroda.

... Kako piše novinar BBC-ja koji je s njim razgovarao, Williams je gromada od čovjeka, no njegova impozantna figura u potpunoj je suprotnosti s njegovim skromnim i nježnim karakterom. BRZO UČENJE-kako sam završio fakultet koji ne volim.

POVEZANE KNJIGE