Dinosauri gaćoljupci

Dinosauri gaćoljupci - Claire, Ben | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Claire, Ben
DIMENZIJA
10,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinosauri gaćoljupci.pdf
ISBN
5423641319135

OPIS

Dinosauri su izumrli još u pradavnma vremena. Nitko ne zna kako ni zašto no ova knjiga odgovor sprema. Gaće će vam se tresti od smijeha dok budete čitali kako se tiranosaur i njegova banda bore za pretpovijesno rubljeu Svjetskom ratu za gaće. Urnebesni nastavak slikovnice Svemirci gaćoljupci. Nagrada Richarda i Judy za najbolju dječju knjigu.

Bili su najbrojnija životinjska skupina u mezozoiku, koji se dijeli na trijas, juru i kredu.Riječ dinosauria dolazi iz grčkog, a znači strašni gušter.U vrijeme dinosaura klima je bila blaga i topla, a visokih planina je bilo manje nego danas. Iscijelite sami sebe. Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Dinosauri (Dinosauria, od starogrčkog δεινός (deinós) - "užasni" i σαῦρος (sauros) - "gušteri") bili su grupa kopnenih kralježnjaka koji su živjeli u periodu Mezozoika i koji su bili dominantne kopnene životinje od prije 235 milijuna godina do KT izumiranja prije oko 65 milijuna godina..

Urnebesni nastavak slikovnice Svemirci gaćoljupci. Nagrada Richarda i Judy za najbolju dječju knjigu. Maštovita priča o svemircima koji dolaskom na Zemlju, svoje vrijeme provode u igri gaćama, bile one bakine, dječje, roze, plave, na užetu ili u ladici, pronašle su put do dječjih srca, ali i roditelja.

POVEZANE KNJIGE