U2 dnevnik

U2 dnevnik - McGee, Matt | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McGee, Matt
DIMENZIJA
4,55 MB
NAZIV DATOTEKE
U2 dnevnik.pdf
ISBN
9362788891078

OPIS

Knjiga je koncipirana kao dnevnik grupe koji počinje od davne 1950. godine i to s pričom o Paulu Hewsonu. Autor Matt McGee smatra da biste uistinu razumjeli U2, morate razumjeti Prijateljstvo, Vjeru, Srce i Dušu, Raj i Pakao, Dječaštvo, Duh, Smrt, Ambiciju, Ironiju, Europu i Ameriku, Dublin, Punk Rock….i još mnogo mnogo toga.Oni su bend čija su se tri člana na putovanjima između dva koncerta zabavljali čitajući Bibliju u stražnjem dijelu autobusa. Oni su bend koji je u svojim 30-ima najvećom sablazni smatrao uhićenje basista zbog posjedovanja 19 grama marihuane i njegovo propuštanje koncerta zbog mamurluka četiri godine poslije. Autor knjige obožava U2 od kada je na Radiju čuo „I Will Follow“. Stoga je odlučio prikazati život i karijeru grupe iz perspektive obožavatelja i otkriti neke detalje koji još nikada nisu objavljeni. Premda nije razgovarao s članovima grupe, razgovarao je s njihovim bliskim suradnicima koji su mu pomogli u stvaranju knjige. A kako su iz male kuhinje uspjeli postati jedan od najpopularnijih bendova na svijetu saznajte kroz kronologiju njihove karijere na više od 300 stranica. “Larry je u maloj kuhinji postavio bubnjeve. Bilo je ondje još nekoliko dečki. Dave Evans, koji je izgledao prilično inteligentno, a imao samo petnaest godina. Njegov brat Dick, koji je izgledao još inteligentnije sam je napravio gitaru. On je bio nuklearni fizičar, pravi genijalac…”, to je samo dio sjećanja slavnog Bona na prvi dan koji je proveo s članovima U2 i samo jedna od pregršt informacija objavljenih u novoj knjizi.”

V tem je tudi »nekaj dobrega«, a hip-hop je zdaj edini način za izražanje mladostniške jeza, kar pa ni v redu, je za revijo Rolling Stone dejal 57-letni irski roker. Bono je pojasnil, da ustvarja glasbo že od svojega 16.

Previous product. U znaku D: Politički profil SR Njemačke 60,00 kn.

POVEZANE KNJIGE