Pepeljuga

Pepeljuga Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Pepeljuga.pdf
ISBN
2044271896739

OPIS

Pepeljuga Već stoljećima djeca odrastaju uz bajke, slušajući ih od svojih roditelja i zatim sami prepričavaju drugima. S novim, djeci primjerenim tekstom i čarobnim ilustracijama, tradicionalna bajka o Pepeljuga dobiva novi sjaj i djeci prikazuje tajanstveni svijet koji im je oduvijek pripadao.

Pa ipak, unatoč okrutnosti koja joj je nanesena, Ella je odlučna odati počast posljednjim riječima svoje majke da „bude hrabra i dobra". Neće se predati očaju ni prezreti one koji su je zlostavljali. Servis za čišćenje PEPELJUGA obavljajući ugovorene usluge - garantira vrhunsku kvalitetu obavljene usluge čišćenja, pristupačnu cijenu, te potpunu sigurnost i diskreciju od strane naših djelatnika.

Živi u malenom sobičku družeći se jedino sa životinjama, naporno izvršavajući brojne zahtjeve koji se pred nju postavljaju. Usprkos svemu optimistična Pepeljuga sanja o odlasku na veliki dvorski bal i upoznavanju svog princa na bijelom konju. Pepeljuga (eng.

POVEZANE KNJIGE