Mudrost snova

Mudrost snova Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Mudrost snova.pdf
ISBN
1647188911842

OPIS

Jedan od najpoznatijih stručnjaka za snove pokazuje kako razumjeti snove i koristiti ih za rješavanje svakodnevnih problema, kako intenzivirati kreativnost i postići veću razinu životne radosti. Knjiga je idealan uvod u primjenus snova u svakodnevnici. Knjiga je pisana u opuštenom i zabavnog žargonu te je oplemenjena mnogim zabavnim anegdotama i poučlnim primjerima. Dopušta vam da bez kompliciranog tunačenja simbola odmah shvatite što se može raditi sa snovima. Na jednostavan način sažima damnašnja saznanja o snovima što vam omogućava da dobijete dobar pregled tih istih saznanja.

18 likes. by Klausbernd Vollmar - s njemačkog pevela Sanja Aljinović San u kojem ste bili mudri znači da ćete uspeti rešiti sve probleme koje imate.

Oni govore o osobitoj pažnji koju su Egipćani posvećivali etičkim pitanjima: ispravnom životu, pravednosti, pravilnom ophođenju s drugima, te iznad svega čistoći srca. Mudrost ne ulazi, ona ne stanuje u jednom tijelu opterećenom grijehom. 5 Jer sveti Duh koji odgaja; izbjegava dvoličnost, on se uklanja od ludih misli, ...

POVEZANE KNJIGE