Mini šopingholičarka

Mini šopingholičarka - Kinsella, Sophie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinsella, Sophie
DIMENZIJA
10,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Mini šopingholičarka.pdf
ISBN
1149670420922

OPIS

Becky Brandon (djevojački Bloomwood) u veseloj priči o bračnom životu, odgoju dvogodišnjakinje i, u uvjetima novonastale ekonomske krize – organiziranju fantastične rođendanske zabave. Iako je mislila da će majčinstvo biti mačji kašalj i da joj se rođenjem kćerkice ostvario san – napokon je dobila životnu šopingfrendicu, dvogodišnja Minnie ipak ima drukčiji pristup opsesivnoj kupnji. u stanju je opustošiti sve robne kuće, njezina je omiljena riječ moje, a uspijeva se čak uključiti i na e-bay aukcije. No i ekonomska kriza uzela je danak, Becky i njezin muž luke još uvijek žive s Beckynim roditeljima, nikako ne uspijevaju kupiti vlastitu kuću, osjetan je pad poslovnih prilika, ali Becky zaključuje pa što, ako je kriza, nije rat i odlučuje iznenaditi lukea rođendanskom zabavom u okviru skromnog budžeta. Ali stvari se učas zakompliciraju – kad troškovi izmaknu kontroli, Becky mora odlučiti hoće li prihvatiti pomoć tajanstvene neugodne osobe, dotad uvijek nesklone njoj i njezinoj maloj obitelji, i riskirati da povrijedi sve koje voli.

Dodaj-10 % ZVONKI CEDAR RUSKI I - ANASTAZIJA ... Vi znate da svaku rasprodaju i nije vam problem obići i po nekoliko trgovina kako biste pronašli savršeni rođendanski poklon, novi kupaći kostim ili set šalica. Odlično se snalazite u šopingu i točno znate u kojim ćete trgovinama nešto pronaći.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE