Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama

Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama - Enoch, Suzanne | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enoch, Suzanne
DIMENZIJA
9,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama.pdf
ISBN
4872475107168

OPIS

Theresa Weller razumije se u pravila dobrog vladanja i autorica je knjiga u kojima upućuje mlade gospođice kako postati ugodne i omiljene u društvu. Pukovnik Bartholomew James osoran je i neosjetljiv muškarac te je potpuna suprotnost svemu što bi pravi gospodin trebao biti. No kad se Theresa i Bartholomew poljube ona više neće biti u stanju misliti ni o kome drugom. Ako bi se držala naputaka koje sama piše trebala bi biti preko svake mjere ozlojeđena ponašanjem muškarca koji kaže sve što mu je na umu. Theresa žali što ne postoje naputci za pristup nekome kao što je Bartholomew. Zacijelo, uz tolik izbor pristalih, uljudnih udvarača, Theresa ne bi trebala čeznuti baš za njim. Unatoč svemu, ona ga poziva na ples i vožnju kočijom, a Bartholomew zna da je Theresi stalo do ugleda gospođice dolična ponašanja koji bi zbog ovog postupka mogao doći u pitanje. Ali isto tako Bartholomew odnedavno duboko u sebi zna i to da je upravo ona kadra raspaliti njegovu žudnju… i bit nedolična dama.

Format: 21 x 13; ... Theresa žali što ne postoje naputci za pristup nekome kao što je Bartholomew.

SKU: 9789531408899 ... Theresa žali što ne postoje naputci za pristup nekome ... Theresa Weller razumije se u pravila dobrog vladanja i autorica je knjiga u kojima upućuje mlade gospođice kako postati ugodne i omiljene u društvu.

POVEZANE KNJIGE