Izgubljena biblija

Izgubljena biblija - Porter,J.R. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Porter,J.R.
DIMENZIJA
4,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Izgubljena biblija.pdf
ISBN
4762899302783

OPIS

Riječ je o knjizi o apokrifima, pobožnim legendama, apokaliptičnim vizijama i proroštvima za kakvom već dugo postoji i potreba i ogromno zanimanje javnosti, posebice nakon nedavno objavljenih knjiga koje, navodno, otkrivaju zbog čega Crkva skriva apokrife. Sada pak ne samo da se daje na uvid antologija svih nekanonskih spisa židovske i kršćanske Biblije, nego se čitatelju nudi i mnogo više. Osim brojnih crteža, fotografija, karata te ilustriranih prikaza kao i reprodukcija vrhunskih umjetničkih djela koja su nastala tijekom povijesti na poticaj tekstove ove vrste, autor jedan od vrsnijih stručnjaka za ovu problematiku čitatelju nudi opću čitanku tih tekstova, procjenjujući njihov kontekst, vlastitost i važnost. Svako djelo uvršteno u ovu zbirku predstavljeno je kroz reprezentativni izbor tekstova, koji su uz to popraćeni sažetim i vrlo informativnim uvodima i tumačenjima kao i neophodnim podacima potrebnim za dataciju i kontekstualizaciju spisa. Knjiga je važna za povjesničare umjetnosti, za studente Biblije i kršćanske tradicije i za svakoga čitatelja koji se želi upoznati s toliko znakovitom apokrifnom književnosti.

Na vrh. Uvjeti ... 'POMOZI MI, GOSPONE, AR POMENKALI SU SVETI' Pronađena izgubljena kajkavska Biblija, ovako bi hrvatski jezik izgledao da je uspio plan biskupa Vrhovca Piše: Robert Bajruši Objavljeno: 26.

Knjige su tvrdog uveza, a sve stranice su bogato ilustrirane u boji. Niz sadrži slijedeće naslove: 1.

POVEZANE KNJIGE