Glamurozni modni život Isabel B.

Glamurozni modni život Isabel B. - McQueen, Holly | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McQueen, Holly
DIMENZIJA
7,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Glamurozni modni život Isabel B..pdf
ISBN
6588217752309

OPIS

Godinu dana starija i iskusnija, dvadesetosmogodišnja Isabel Bookbinder se vratila. U međuvremenu neke je stvari u životu promijenila: uselila se k dečku odvjetniku i odmaknula od majčine opsesije “usklađenosti” bojama. A nakon što joj je propala karijera spisateljice, Isabel se ostavila ćorava posla pisanja kako bi se potpuno posvetila svom novom cilju i postala svjetski poznata dizajnerica. Na kraju krajeva, pa bar ona razlikuje manolice od louboutinki i Pucci od Prade! Da ne spominje činjenicu da vječno proučava modne magazine. Ne časeći časa, pronašla je posao asistentice Nancy Tavistock, modne urednice magazina Atelier. Dok uči od najboljih, svijetla budućnost i modne piste čekaju samo nju! U samo nekoliko dana sastavit će svoju debitantsku kolekciju i osmisliti svoju parfemsku liniju (Isabelissimo). Samo oni koji je dobro poznaju i koji su pročitali Glamurozni (dvostruki) život Isabel B, svjesni su da bi se njezin glamurozni modni život lako mogao pretvoriti u potpunu katastrofu (naravno, krajnje neglamuroznu)! Svima ostalima toplo preporučujemo susret s ovom šarmantnom glavnom junakinjom. Jer, ako se vaši glamurozni snovi često pretvore u hladnu i nimalo glamuroznu realnost, Isabel bi vam lako mogla postati najbolja prijateljica. Hrvatski prijevod potpisuje Sanja Vorkapić, a naslovnu ilustraciju Jelena Radmanović.

Naravno, još jedan modni detalj koji kao retro diva morate imati je marama sa neobičnom šarom, koja po mogućstvu može biti brendirana i sa dezenom karakterističnim za modnu kuću koju predstavlja - i koju ćete nositi na proleće, pri vožnjama u otvorenim automobilima, odlascima na kafu ili čak na odlazak na plažu. Glamurozni modni život Isabel B. CIP2011-01197 .

Godina izdanja: 2011. Opis - GLAMUROZNI MODNI ŽIVOT ISABEL B.

POVEZANE KNJIGE