Tko vjeruje u rode još

Tko vjeruje u rode još - Mihoković-Kumrić, Nada | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihoković-Kumrić, Nada
DIMENZIJA
7,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Tko vjeruje u rode još.pdf
ISBN
8888645602761

OPIS

Namijenjen djeci koja žele otkriti kako su došli na svijet, ali i bakama, djedovima, mamama i tatama, ovaj roman na originalan način isprepliće „biografiju” ploda od začeća do poroda s događajima u obitelji u kojoj su dvije znatiželjne djevojčice. Bavi se osjetljivom temom: dječjim uočavanjem spolnih razlika i prvim seksualnim spoznajama, suprotstavljajući priči o rodama, koje kroz dimnjak spuštaju djecu, istinu o začeću, trudnoći i rađanju.

maloj po onome Što smiju, a velikoj po Željama, znatiŽelji l onome Što ne smiju. odvaŽnoj na rijeČima, hrabroj u mislima, krhkoj po osjeĆajima.

Zbog svog mladenačkog izgleda i oblina postala je hit na društvenim mrežama te su je prozvali najseksi bakom na svijetu. Tu je titulu zaradila nakon što je s obožavateljima podijelila vijest da već ima i unuka, piše ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tko vjeruje u rode još autora Mihoković-Kumrić, Nada.

POVEZANE KNJIGE