Srebrni jezik

Srebrni jezik - Fletcher, Charlie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fletcher, Charlie
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Srebrni jezik.pdf
ISBN
2038854830883

OPIS

U Srebrnom jeziku, zadnjem dijelu trilogije Charlieja Fletchera, i posljednji znaci života u Londonu jenjaju pod snježnim pokrivačem. Nad grad se prevlaci gusta i neprobojna magla koja ne naviješta dobro – iza njezina plašta grupiraju se bića u koje se uvlači ledena tama Zla, na čelu s glavnim zlikovcem, besmrtnim čovjekom po imenu Hodač. Kroz tu pustoš probijaju se dječak George i njegova suputnica Edie, djevojčica s darom vidovitosti, a prate ih Topnik, kip iz Prvog svjetskog rata, drevna britanska Kraljica Boadiceja sa svojim kćerima, zlatokosa leteća djeva Ariel, kralj Rikard Lavljeg Srca i drugi zrcalnici. Ipak, i dječak i djevojčica morat će sami pronaći ključ svojih sudbina: na Georgeu je da zaustavi rat, a na Edie da otkrije tajnu svoje prošlosti sijevke. Ova uzbudljiva, vrhunski ispripovijedana pustolovina puna je napetih skokova i neizvjesnosti koje kao da vidimo pred sobom – a budući da je DISNEY otkupio prava za ekranizaciju, po svemu sudeći uskoro ćemo trilogiju gledati i na velikom platnu.

Prijevod - Rječnik: dictionaries24.com. Rječnik: hrvatski » engleski Legure srebra upotrebljavaju se za izradu nakita, kovanog novca (kovanica), a u obliku tzv.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 78642 ... Srebrno na engleskom.

POVEZANE KNJIGE