Željezna ruka

Željezna ruka - Fletcher, Charlie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fletcher, Charlie
DIMENZIJA
9,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Željezna ruka.pdf
ISBN
5027214069278

OPIS

Hetcherova trilogija Kameno srce stvara paralelni svijet unutar Londona, u kojemu oživjele gradske skulpture započinju rat koji većina ljudi uopće ne može vidjeti — osim dvoje djece.Dječak George i djevojčica Edie ne samo da vide taj paralelni svijet, već i aktivno sudjeluju u njemu, neprestano ulazeći u pogibeljne situacije. U Željeznoj ruci zaplet priče se nastavlja: George i Edie više nemaju pomagača, Topnika iz Prvog svjetskog rata, kojeg je zatočio Hodač. Dok George, koji je odabrao teži Put u rješavanju zagonetke neLondona, ulazi u borbe s od sebe puno većim i snažnijim vitezovima i zmajevima, Edie kreće u potragu za svojom prošlošću i istinom o svojoj majci, a ujedno putuje kroz vrijeme, dospijevajući na Mrzli Sajam na rijeci Temzi gdje ju pronalazi Hodač… “Željezna ruka” – fantastična bitka za London,II. dio slavne trilogije Charlia Fletchera“Kameno srce” Vremešnik, Rječnik, Kraljica Boadiceja, Crni Fratar, Ariel, Mala Tragedija, Zmaj iz Temple Bara, vodoriga po imenu Cjevčuga, Kraljica Amerike, sablasni Minotaur, sestre Sfinge i brojni vojnici i državnici od bronce i kamena sudjeluju u neobičnoj i fantastičnoj bitci za London u drugom nastavku slavne trilogije Charlia Fletchera.

Piše: Boris Rašeta I ružičasto je crno. Dvodijelni dokumentarac Anke Bilić Keserovi ... Željezna ruka / Charlie Fletcher ; [s engleskog prevela Kristina Saywell].

Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju, a ovaj tjedna Vam pružamo mogućnost osvajanja knjige Nulti meridijan. Mrežna usluga NUK: Novo u Knjižnici služi kako bi korisnici mogli pratiti pristizanje građe (knjiga, CD-a, DVD-a i kartografsku građu) u Sveučilišnoj knjižnici, bilo da je riječ o novim ili postojećim naslovima. "Željezna ruka" Benjamina Netanyahua: Srušena kuća Palestinca koji je ubio izraelske civile. Hina 19.11.2014.

POVEZANE KNJIGE