Žaba donosi bogatstvo

Žaba donosi bogatstvo - Simons, April | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simons, April
DIMENZIJA
4,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Žaba donosi bogatstvo.pdf
ISBN
6169084784322

OPIS

Praktičan i jednostavan vodič kroz prastaro kinesko umijeće razumijevanja i uređivanja okoliša s ciljem života u što većem skladu s prirodom. Knjiga je namijenjena svima onima koji žele primijeniti feng shui u svojemu domu ili uredu, ali i onima koji žele produbiti svoje poznavanje feng shuia. Podijeljena je na dva dijela. U prvom dijelu obrađena je teorija, od osnova, jina i janga i pet elemenata pa sve do trigrama i I Chinga. U drugom dijelu knjige nalazi se zbirka praktičnih savjeta za življenje u skladu s feng shuijem, od smjernica o uređenju vrta do uređenja pojedinih prostorija u domu.

Žabe imaju slično pozitivno značenje i u Japanu. Za većinu zapadnjaka žabe su povezane sa čarobnjaštvom i tamnom magijom; kada govore o žabama, obično se odnose na ružnu žabu. Žaba donosi bogatstvo: Feng shui savjeti za sretniji život - Priručnici,April Simmons ,Meki uvez.

Dobar feng shui dovodi vas u skladan odnos s okruženjem te poboljšava vaše financijsko stanje, zdravlje, ljubav i sreću. Žaba donosi bogatstvo: Feng shui savjeti za sretniji život. 30,00 kn.

POVEZANE KNJIGE