Vampirski dnevnici 3: Bijes

Vampirski dnevnici 3: Bijes - Smith, L. J. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, L. J.
DIMENZIJA
4,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Vampirski dnevnici 3: Bijes.pdf
ISBN
4065661219611

OPIS

Elena se promijenila. Nekadašnja zlatna djevojka i kraljica škole pretvorila se u ono što je priželjkivala. Želja za krvlju je nesnona i iako jedva uspijeva držati pod kontrolom svoje porive, barem je Damon uz nju.Damon je napokon uspio u svom naumu i pridobio je Elenu pod svoj utjecaj. No je li želja za osvetom Stefanu jača od slatkog okusa pobjede? Stefan je slomljen nakon gubitka Elene i spreman je na sve kako bi je ponovno osvojio. Ali kad se ispostavi da mu brat nije jedini neprijatelj, on i Damon morat će ujediniti snage u zajedničkom cilju protiv nepoznatog neprijatelja kako bi zaštitili onu koju obojica vole.

veljače. Nakon što je gradonačelnik Hopkins (RICK WORTHY ) otkazao Ples desetljeća 1980-ih u srednjoj školi, Stefan pronalazi šarmantan način da to nadoknadi razočaranoj Rebeki (CLAIRE HOLT). Glumila je u CW drami Vampirski dnevnici, Glumi 3 uloge Katherine Pierce, vampiricu koju su voljela ista braća dok je još bila čovjek tijekom Američki građanski rat, Katherininu dvojnicu Elena Gilbert, djevojku koja je uhvaćena između iste braće vampira, Damona i Stefana Salvatorea, Amara je bila prva dvojnica, postala je besmrtna zbog velike ljubavi prema njenom voljenom Silas. vampirski dnevnici KOLEKCIJA 7 KNJIGA l.j.smith - vampirski dnevnici - 1.buđenje - 135 stranica l.j.smith - vampirski dnevnici - 2.

Smith - Vampirski dnevnici 3 - Bijes Dostavu plaća kupac. d discoqueen77 Svi oglasi ovog oglašivača Pošalji poruku Oglas objavljen 04.05.2017.

POVEZANE KNJIGE