Transurfing 6 – gospodar stvarnosti

Transurfing 6 – gospodar stvarnosti - Zeland, Vadim | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
6,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 6 – gospodar stvarnosti.pdf
ISBN
2233436360479

OPIS

U novom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu Vadim Zeland ponovno odgovara na pitanja čitatelja. Kako proširiti posao? Treba li slijediti vlastite želje ili osjećaj dužnosti? Prekinuti loš brak ili ostati u njemu? Kako pomoći djetetu da se riješi ovisnosti? Gdje prestaje suosjećanje, a počinje krivnja? Govori i o štetnosti nekih namirnica, o zdravoj prehrani i o onome od čega bismo rado okrenuli glavu – o patnjama životinja koje se uzgajaju zbog mesa. Savjetuje i kako napraviti iznimno ljekovitu živu vodu. Glavni preduvjeti uspješnoga transurfanja su visoka razina energetike i mnogo životne radosti. Za to je potrebno pročistiti i tijelo i svijest. Kako? Vadim Zeland ne čuva Znanje za sebe, već vam ga pruža na dlanu. Ne okrećite glavu.

7 Transurfing 6. izlaganje o načelima upravljanja stvarnošću možete pronaći u knjigama iz serije o transurfingu.

Diplomirao je fiziku na Državnom univerzitetu u Kalinjingradu. Do raspada Sovjetskog Saveza bio je uključen u kvantna istraživanja a sada se bavi isključivo pisanjem.

POVEZANE KNJIGE