Mayumina kuhinja

Mayumina kuhinja - Nishimura, Mayumi | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nishimura, Mayumi
DIMENZIJA
12,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Mayumina kuhinja.pdf
ISBN
2004694767649

OPIS

Makrobiotička kuharica za tijelo i dušu“Mayumina kuhinja” inventivna je kuharica Japanke Mayumi Nishimure koja je sedam godina bila Madonnina osobna kuharica. Okosnicu knjige čini 10-odnevni program za čišćenje organizma tijekom kojeg će čitatelji, provodeći ga, moći uživati u makrobiotičkim poslasticama i pružiti sebi priliku za cjelovitu preobrazbu. Mayumina kuhinja donosi više od 130 neodoljivih recepata ilustriranih prekrasnim fotografijama, savjete za planiranje obroka, a dio knjige posvećen je hrani za zabave (proljetni svici, pizza…). Sve to prožeto je utjecajima kineske, talijanske, francuske i drugih etničkih kuhinja koje su Mayumino trajno nadahnuće.

Sve to prožeto je utjecajima kineske, talijanske, francuske i drugih etničkih kuhinja koje su Mayumino trajno nadahnuće. 160 stranica Meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mayumina kuhinja : makrobiotička kuharica za tijelo i dušu / Mayumi Nishimura ; fotografija Akira Saito ; [prijevod Merima Nikočević Ibrahimpašić].

novo+pp (može i tisak paket) ... Knjižara Planetopija je nakladnička kuća koja objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrane, duhovnosti, ekologije. Naše su knjige i autori dobitnici brojnih priznanja i nagrada. Mayumina kuhinja 89,00 kn Makrobiotička kuharica za tijelo i dušuMayumina kuhinja inventivna je kuharica Japanke Mayumi Nishimure koja je 7 godina bila Madonnina osobna kuharica.Okosnicu knjige čini 10-odnevni program... Mimina kuhinja Krempita Sastojci za krempitu su slijedeci: 500 g lisnatog tijesta 10 bjelanjaka 150 g secera u prahu 10 zumanjaka 250 g secera vanilija secer...

POVEZANE KNJIGE