Zlatne bajke – Ružno pače

Zlatne bajke – Ružno pače Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlatne bajke – Ružno pače.pdf
ISBN
8516893492055

OPIS

Ružno pače u praktičnome i lijepo ilustriranome izdanju razveselit će vaše mališane.

Zaliha u klupskim centrima > U ... Za bajke Ružno pa če, Mala sirena i Djevoj čica sa žigicama 96 % učenika zna da ih je napisao Hans Christian Andersen, a samo 4 % u čenika, i to iz četvrtog razreda, ne zna taj podatak. Pretpostavka je da su taj podatak zaboravili, ili do tada nisu pro čitali sve tri bajke.

Srdačan pozdrav, Upoznajte Ružno pače i doznajte kako se pretvorilo u prekrasnoga labuda, plivajte s Malom sirenom i pratite ostvarenje njene želje da postane ljudsko biće i nesretnu ljubavnu priču, pratite avanture Postojanog kositrenog vojnika i njegov tragičan kraj, krenite u pustolovinu s malenom Palčicom, smijte se blesavome vladaru u priči Carevo novo ruho i posušajte prekrasan pjev Slavuja. Međutim, pače im nije zavidjelo - ta kako bi ono moglo poželjeti da bude onako lijepo! Ono bi bilo presretno kada bi ga bar patke primile u svoju sredinu. Jadno ružno pače! A zima je bila hladna, tako hladna! Pače je moralo stalno plivati da se voda ne bi zaledila, ali se otvor u kojem je pače plivalo ipak iz noći u noć smanjivao. Bajka Ružno pače Hansa Christiana Andersena svima nam je dobro poznata priča jer je riječ o pravom dječjem klasiku.

POVEZANE KNJIGE