Bomboni od meda

Bomboni od meda - Vlaović, Milana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vlaović, Milana
DIMENZIJA
11,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Bomboni od meda.pdf
ISBN
1845968554994

OPIS

Ova lijepa, moćna i vječna priča protječe kao da joj je moto onaj stih Elvisa J. Kurtovicha: “nosila je ljepotu k’o prokletstvo”. Marta je rođena da bude obična otočka žena, koja će svoj vijek proživjeti uredno – stasati, udati se, raditi u polju, ići u crkvu, nositi udovičku crninu – onako kako su to činile tolike druge, prije i poslije nje. Ali u njoj je bilo nečega što joj nije dalo… Oko Marte događala se povijest, veliki događaji dvadesetog stoljeća, i rat, a ona se fatalno i krvavo zaljubljivala, živeći svoju sudbinu, koja je na kraju toliko nalik sudbini našega vijeka. O Marti pričaju oni koji su došli nakon nje, pa skupljaju ono što je ostalo. A nije, zapravo, ostalo ništa. Iza čovjekove sudbine ne ostaje ništa. Milana Vlaović ovim se romanom potvrdila kao odlična pripovjedačica, koja pritom pripovijeda o onome što je dugo ostajalo izvan glavnoga tijeka hrvatske književnosti. U prvome romanu pričala je o hrvatskoj provinciji, malo pred ratove iz devedesetih, u Bombonima od meda priča o ženi koja je u najgora doba, usred velikog svjetskog rata, pošla, vođena svojim ljubavima, s otoka u svijet. Priče o ženama s ruba i iz provincije, priče su o zemlji i o vremenu.

Nakladnik: Naklada Ljevak Knjigu "Bomboni od meda" Milane Vlaović u izdanju Naklade Ljevak možete online naručiti putem Knjižare Ljevak [email protected] +385 (0)1 4883 544 Kašljete, vi i vaši ukućani? Onda svakako morate probati ove zdrave, domaće bombonice. Napravljene su od isključivo prirodnih sastojaka, smiruju kašalj, a možete ih uzimati i preventivno jer pomažu u jačanju imuniteta.

Posušje Poduzeće za radio-televizijsku djelatnost . Fra Grge Martića bb U organizaciji Gradske knjižnice Slavka Kolara Čazma, 24.11.2011., održala se promocija drugog romana Milane Vlaović ''Bomboni od meda''.

POVEZANE KNJIGE