Egipatska magija

Egipatska magija - Farr, F. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Farr, F.
DIMENZIJA
8,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Egipatska magija.pdf
ISBN
6572157241282

OPIS

Prvo načelo egipatske magije temelji se na razrađenom sustavu podudaranosti koji je ovisio o formuli po kojoj evolucija onoga to je materijalno slijedi vrstu i simbol emanacije duhovnog; da su duh i materija suprotna lica istog misterija. Egipatski adepti pozvali su koncepciju uma, težnje duše, izgovorene riječi i funkcije tijela jednako kao što su imali analogije iz kojih je konstruiran potpuni sustav pravila života i smrti. Čak štoviše, gledali su na svako tijelo ili očitovano biće kao na materijalnu osnovu dugačkog niza nematerijalnih entiteta koji djeluju kao Duh, Duša ili Um u formativnim, kreativnim i arhetipskim svjetovima.

- 18:34h Autor: mogujatosama.rs. Foto: Shutterstock.

U mnogim drevnim spisima postoje dokazi da su se Semiti, Grci, Rimljani i drugi narodi starog sveta plašili moćne egipatkse magije koja je, kako se verovalo, čak i oživljavala mrtve. Egipatska magija Zemlja carobnjaka Odbij, jer ti si presjecen nadvoje, tvoja duša je smežurana, tvoje prokleto ime pokopano je zaboravom, iznad nje je šutnja i ona je pala... Egipatska magija Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE