Mrtvi život u Dallasu

Mrtvi život u Dallasu - Harris, Charlaine | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harris, Charlaine
DIMENZIJA
8,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrtvi život u Dallasu.pdf
ISBN
8255459561672

OPIS

Serijal o Sookie Stackhouse – knjiga drugaSookie Stackhouse, konobarica u Merlotteovu baru u mjestašcu Bon Tempsu u Louisiani, upravo se uspjela naviknuti na to da ima dečka. Bill je kavalir iz minulih vremena, zgodan, brižan, bogat i fenomenalan u krevetu (i ne nužno samo u krevetu). Bill je, pritom, i prvi vampir u ozbiljnoj vezi s jednom ljudskom djevojkom u cijelome kraju. Mještani to još kako-tako i prihvaćaju, a Sookie doslovce uživa: prvi put je našla nekog čije misli ne može čitati. Jasno, ozbiljna veza pripadnika tih dvaju sojeva ima svoju cijenu. Vampiri iz Dallasa zamolit će svoju subraću iz Bon Tempsa za veliku uslugu: jedan od njih nije se vratio već pet dana, i samo vidovita Sookie može otkriti kakva ga je sudbina snašla. Tragovi je vode do sjedišta fundamentalističkog pokreta Društva sunca, posvećenog zatiranju svih krvopija koji ne mogu istrpjeti dnevnu svjetlost. Jedino ljudska Sookie može prodrijeti u njihove redove, izlažući sebe i svoje najmilije strahovitoj opasnosti… dok istinska opasnost pritom vreba na nju kada se (i ako) napokon vrati kući. Mrtvi život u Dallasu drugi je nastavak neodoljivog serijala o južnjačkim vampirskim misterijima iz pera Charlaine Harris, a ujedno i predložak za drugu sezonu svjetskog televizijskog fenomena, HBO-ove serije Okus krvi.

Algoritam, Zagreb, 2010 god. Očuvano, Mrtvi život u Dallasu drugi je nastavak neodoljivog serijala o južnjačkim vampirskim misterijima iz pera Charlaine Harris, a ujedno i predložak za drugu sezonu svjetskog televizijskog fenomena, HBO-ove serije Okus krvi. Jasno, ozbiljna veza pripadnika tih dvaju sojeva ima svoju cijenu. Charlaine Harris - Mrtvi život u Dallasu Nakladnik: Algoritam Zagreb 2010.

Read 7,008 reviews from the world's largest community for readers. Sookie Stackhouse, konobarica u Merlotteovu baru u mjestaš... Mrtvi život u Dallasu Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE