Likovna umjetnost na državnoj maturi

Likovna umjetnost na državnoj maturi - Rismondo, Kristina: Nejašmić, Sanja | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rismondo, Kristina: Nejašmić, Sanja
DIMENZIJA
12,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Likovna umjetnost na državnoj maturi.pdf
ISBN
6391755846746

OPIS

Priručnik za pripremu ispita državne mature iz likovne umjetnosti Usklađeno s Ispitnim katalogom za likovnu umjetnost – obrađena sva područja ispitivanja: poznavanje i razumijevanje arhitekture i urbanizma ( s naglaskom na namjeni vezanoj za svakodnevni ljudski život) te vizualnih disciplina likovne umjetnosti (slikarstva, kiparstva, grafike, dizajna i videa u kontekstu vremena i prostora.

- 4. razreda SŠ) 3. Likovna umjetnost na državnoj maturi.

Na dubini od 10-ak km, blokovi su se pomaknuli i do 2 metra' ... Likovna umjetnost na državnoj maturi : priručnik za pripremu ispita državne mature iz likovne umjetnosti / Kristina Rismondo, Sanja Nejašmić ; [ilustrator Antun Matija Filipović]. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Povijest na državnoj maturi autora Šašić, Miroslav. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Varaždin: Dora Ivančan na državnoj maturi najbolja iz likovne umjetnosti.

POVEZANE KNJIGE