Društvo društva

Društvo društva - Luhmann, Niklas | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Luhmann, Niklas
DIMENZIJA
10,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvo društva.pdf
ISBN
2155059985484

OPIS

Društvo koje opisuje samo sebe to čini interno, ali tako kao daje to izvana. Ono promatra samo sebe kao neki predmet svoje vlastite spoznaje, ali u provedbi operacija ne može dopustiti da samo promatranje utječe u predmet jer bi se time mijenjao predmet i postavljao bi se zahtjev za jednim daljnjim promatranjem. Ono mora ostavljati otvorenim pitanje promatra li se iznutra ili izvana. Ako pokušava reći još i to, onda se odlučuje za jedan paradoksalni identitet. Izlaz koji je zato našla sociologija stilizira se kao kritika društva

Pod jednakim uvjetima dioničari imaju jednaki položaj u društvu. Glavna obveza dioničara je da na račun društva uplate iznos za koji su dionice izdane ili da mu prenesu […] SASTANCI DRUŠTVA SE NE ODRŽAVAJU ZBOG MJERA SIGURNOSTI ! —————————————— Redovni sastanci Društva četvrtkom u 19.30 sati , u maloj dvorani Školske sportske dvorane na Rakovcu. Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka", Rijeka, Croatia.

- 18:26 sati . Poštovani i dragi članovi Hrvatskog psihijatrijskog društva! U dubokoj tuzi javljamo da je 29. prosinca 2020.

POVEZANE KNJIGE