Akvizicije 2006.-2010.

Akvizicije 2006.-2010. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Akvizicije 2006.-2010..pdf
ISBN
3170746982610

OPIS

Svake četiri godine Muzej prikazuje najnovije akvizicije, građu prikupljenu tijekom prethodnog razdoblja, koja je u međuvremenu i istražena, restaurirana i pripremljena za izlaganje. Akvizicije se priređuju već četvrti put, što potvrđuje ustrajnost i sustavnost, a uz izložbu uvijek se – pa i ovoga puta – objavljuje pregledan i temeljito ilustriran katalog koji prikazuje najvredniju i karakterističnu građu koju se prikuplja za vrlo raznolike muzejske zbirke. Uz likovnu zbirku, zbirku umjetničkog obrta, glazbenu zbirku, zbirku numizmatike, vrijednosnica, medalja i odlikovanja…ovoga puta izlažemo i tehničku zbirku i fondove sekundarne dokumentacije. Osim preciznog priručnika korisnog istraživačima hrvatske i riječke materijalne kulture u rasponu od baroka do druge polovice dvadesetoga stoljeća, ovaj je katalog obima 188 stranica, predstavlja i vrlo kvalitetna djela 17. i 18. stoljeća, no ujedno je i podsjetnik na svakodnevni život i na brojne male i zaboravljene predmete kakvi se najčešće ne nalaze u glavnini pregleda materijalne baštine.

- 2010. - zbirke, predmeti, umjetniþka djela Rijeþki torpedo Kulturno-animacijski i edukacijski programi Konzervacija, restauracija, mikrofilmiranje i digitalizacija starih novina Nabava knjižniþne graÿe UKUPNO 1.1.

Milena Peršić Opis kolegija: Pripajanja, spajanja i akvizicije u svijetu i Hrvatskoj. Zakonsko reguliranje poslovnih kombinacija (ZTD) Računovodstvo poslovnih kombinacija prema MSFI 3.

POVEZANE KNJIGE