Znam za više matematika 8

Znam za više matematika 8 Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam za više matematika 8.pdf
ISBN
2206520162061

OPIS

Zbirka Znam za više 8 namjenjena je utvrđivanju već stečenog znanja iz matematike na kraju osmom razredu osnovne škole i pripremi za zaključna testiranja, kao i za samostalnu pripremu učenika za inicijalna testiranja na početku srednjoškolskog obrazovanja. Zbirka sadrži 10 testova koji uključuju cjelokupno gradivo iz matematike u osnovnoj školi. Na kraju zbirke nalaze se rješenja svih zadataka s objašnjenjem načina bodovanja. Pomoću ovih testova učenici će lako provjeriti svoje znanje i napredak.

Matematika je jedan od tri glavna predmeta koja se polažu na maturi te stoga učenik može odabrati hoće li ju polagati na višoj ili nižoj razini. Opis Proizvoda: KLETT Matematika 8, Znam za više, objašnjenja i vežbanja za bolje ocene. Zbirka Znam za više Matematika 8 je zbirka zadataka koja prati nastavni Plan i program za osmi razred osnovne škole.

Ovaj se priručnik nastavlja na dva prethodna "Znam za više 6" i "Znam za više 7". Kao i prethodna dva priručnika, i ovaj služi ponajprije učenicima kojima je cilj bolje i kvalitetnije svladavanje gramatike engleskog jezika. Zbirka zadataka Znam za više Matematika 8 koncipirana je kao i tri prethodne zbirke zadataka.

POVEZANE KNJIGE