Ukrašavanje po Feng Shui principima

Ukrašavanje po Feng Shui principima - Kindij, Lana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kindij, Lana
DIMENZIJA
12,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Ukrašavanje po Feng Shui principima.pdf
ISBN
2988157960309

OPIS

Kaže se da jedna fotografija govori tisuću riječi. Stoga će prateći tekst u knjizi tumačiti Feng Shui elemente, koje su biljke upotrijebljene, način slaganja aranžmana te energije koje pojedini aranžmani prenose u vaš prostor, kao i na vas kako biste mogli kod kuće najbolje iskoristiti blagodati prirode. Biljke i cvijeće su dio svijeta boja, tako da se na aranžmane može i meditirati, posebno ako ih iskreirate sami. Napravit ćete sebi malu chromo ili color terapiju.

Biljke i cvijeće su… Želite li da se osećate manje stresno kod kuće? E pa, onda treba da se malo okrenete Feng Shui uređenju stana. A evo i zašto.

Potrudite se urediti ga po feng shui principima kako biste omogućili neometan protok pozitivne energije, te kako bi vam on služio, a ne ometao vas u poslu. Korisne savjete iz feng shui-a pripremila je Monika Tomić-Ferić, feng shui savjetnica. Svi koji žele saznati nešto više, te urediti svoj dom ili poslovni prostor po principima feng shui-a, mogu poslati upit Moniki na mail; [email protected] ili na broj mobitela; 091 500 7940. Feng shui metoda uređenja prostora predlaže da iz prostora izbacite sav namještaj koji ima oštre rubove te da ga zamijenite namještajem zaobljenih rubova.

POVEZANE KNJIGE