Ispovijesti engleskog uživatelja opijuma

Ispovijesti engleskog uživatelja opijuma - de Quincey, Thomas | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
de Quincey, Thomas
DIMENZIJA
8,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispovijesti engleskog uživatelja opijuma.pdf
ISBN
5362990606485

OPIS

Lik ovisnika progonjenog užasavajućim slikama iz vlastite podsvijesti, umjetnika koji se od pregrube stvarnosti brani promjenama stanja svijesti i istovremeno istražuje nepoznate puteve ljudskog uma popularan je već stoljećima.A jedan od najranijih, raniji od Baudelairea, Kerouaca i heroinskog chica devedesetih, bio je upravo Thomas de Quincey. U svojoj ispovijesti de Quincey nas vodi strmim ponorom i opisuje vlastita iskustva, od okolnosti koje su ga dovele do prvih dodira s tada legalnim laudanumom pa sve do pakla ovisnosti koja mu je uvelike razorila život. Djelo u kojem se prepliću biografske bilješke s opisom djelovanja opijuma i promišljanjima o prirodi snova, mašte i sjećanja, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

500.00 RSD 150.00 RSD sa PDV-om. Akcija! IZGUBLJENI BALONI.

Dodaj u košaricu Lik ovisnika progonjenog užasavajućim slikama iz vlastite podsvijesti, umjetnika koji se od pregrube stvarnosti brani promjenama stanja svijesti i istovremeno istražuje nepoznate puteve ljudskog uma popularan je već stoljećima. A jedan od najranijih, raniji ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Ispovijesti engleskog uživatelja opijuma autora de Quincey, Thomas.

POVEZANE KNJIGE