Horor – Priče za laku noć 2

Horor – Priče za laku noć 2 - Baccacio | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baccacio
DIMENZIJA
11,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Horor – Priče za laku noć 2.pdf
ISBN
4587952159247

OPIS

Svaki dobar horor film mora imati nastavak, a taj nastavak ima i broj 2 u imenu tako da ni ova književna zbirka nije izuzetak. Reklama bi trebala zvučati nekako ovako: Horor priče za laku noć 2! Još krvavije, još strašnije, još više priča i još više teksta! Kvaliteta priča od onih starih par stotina godina pa sve do novijih naravno, nije upitna. I u ovoj zbirci upoznajete vrhunske majstore pera prošlih stoljeća, poput Gogolja i Puškina, pa sve do novijih kao što su Logan i Watkins. Neki su od autora po prvi puta prevedeni na hrvatski jezik sa svojim skrivenim strahovima i užasom majstorski prenesenim na papir. Trideset zastrašujućih priča poznatih majstora Yeatsa, Nesbitove, Kinga, Lovecrafta, Barkera, Hoffmana, Blackwooda, Jacksonove … užasnut će vas i očarati i na neko vrijeme oduzeti svaku mogućnost da lagano zaspite.

Foto: Shutterstock . Jaki i Svemoćni Bože! Kako da Ti dovoljno zahvalim ...

Zagrebačka naknada je na svom sajtu objavila da u tisak kreće zbirka horor priča renomiranih autora poput Kinga, Barkera, Simonsa, Koontza, Strauba, Rice, Bradburyja. Cijene za sada nema, ali evo cover i detaljniji opis. Osigurajte sebi i svome djetetu nezaboravnih pet minuta svake večeri! Nova priča za laku noć za svaki dan u godini! Od sijecnja do prosinca družite se s omiljenim Disneyjevim junacima iz najljepših klasicnih prića.

POVEZANE KNJIGE