Život za zvijezde – Gradovi u letu

Život za zvijezde – Gradovi u letu - Blish, J. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blish, J.
DIMENZIJA
12,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Život za zvijezde – Gradovi u letu.pdf
ISBN
5000791660679

OPIS

KNJIGA TRENUTNO NIJE DOSTUPNA! Život za zvijezde druga je knjiga Blishove legendarne tetralogije GRADOVI U LETU. Dva epohalna otkrića otvorila su čovjeku put do dalekih zvijezda. Počela je kolonizacija Galaktike… GRADOVI U LETU – tetralogija u kojoj je Život za zvijezde druga knjiga – majstorsko je djelo Jamesa Blisha u kojem dva ključna otkrića – antigravitacija i održavanje dugovječnosti čovjeka – odvode čovječanstvo put zvijezda. I dok su na Zemlji prilike sve teže, čitavi gradovi sa stanovnicama koji žive tisućama godina, podižu se s nje i kao divovski svemirski brodovi odlaze u međuzvjezdane prostore gdje osnivaju jedinstveno galaktičko društvo… Blish je osmislio jednu povijest budućnost u kojoj čovjek, fizički ne više vezan za svoj rodni Sunčev sustav, postaje osvajač i žrtva svemira. S čitavom Galaktikom kao mjestom zbivanja, GRADOVI U LETU, premda stari nekoliko desetljeća, ostaju i dalje jedno od vječito uzbudljivih djela znanstvene fantastike.

Opis. Druga knjiga tetralogije u kojoj se nastavlja kolonizacija Galaktike, a dva ključna otkrića - antigravitacija i održavanje dugovječnosti čovjeka - odvode čovječanstvo put zvijezda.

ŽIVOT ZA ZVIJEZDE 3. Zemljanine vrati se kući 4.

POVEZANE KNJIGE