Kamo sutra

Kamo sutra - Sam, A. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sam, A.
DIMENZIJA
7,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Kamo sutra.pdf
ISBN
6082288291274

OPIS

Prvo – knjiga KAMO SUTRA nije ono što o njoj mislite. Drugo – takvu knjigu vjerojatno ranije niste vidjeli ili ste ih imali u rukama vrlo malo sličnih, ali nijednu upravo takvu. To je jedinstvena knjiga. Treće – nakon što se iznenadite, najvjerojatnije ćete se oduševiti (ako niste Nives Celzijus). To je izuzetna knjiga. To je knjiga koja vraća povjerenje u nezamjenjivost knjige u multimedijalnom svijetu. Potaknut time što ga je njegova biološka kćerka Nivez Celzijus u biografskoj knjizi Gola istina“ optužila za rodoskvrnuće i pedofiliju, Anej Sam je ovim primjerom dokazao da nema malih tema“, da pravi autor ozbiljnim radom može početi od bilo čega da bi na tome izgradio cijelu kozmogoniju. Da bi otklonio optužbu trebao je analizirati knjigu; da bi objasnio knjigu trebao je pojasniti njezinu autoricu; da bi razjasnio tko je autorica morao je objasniti kontekst u kojem se kreće i djeluje; tako je završio bez dlake na jeziku objašnjavajući ljubav, spolnost, bračne i roditeljske odnose, nesmiljeno iskritizirao suvremene medije, modu, vladajući sistem vrijednosti… da bi došao i do smisla života. Rezultat je knjiga koja je poput oštrog pluga zaorala u suvremeni život i malo će koga ostaviti ravnodušnim. Nasuprot jeftinoj knjizi njegove kćerke namijenjenoj masama, očeva knjiga je namijenjena osviještenim pojedincima izgrađene osobnosti koji su spremni podnijeti žrtve za istinu. KAMO SUTRA je knjiga koja će vam vratiti povjerenje u pamet i poštenje.

„Rijetko viđen dizajn, kao pokazatelj poštovanja knjige i čitatelja", zapisao je komentator zagrebačkog Večernjeg lista (14. i 15.

cookies) za pružanje boljega korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Postavke prihvaćanja kolačića možete namjestiti u vašem internetskom pregledniku. Browsing: Kamo sutra.

POVEZANE KNJIGE