Suđenje Darwinu

Suđenje Darwinu - Johnson, Phillipe | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Johnson, Phillipe
DIMENZIJA
5,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Suđenje Darwinu.pdf
ISBN
3331260668909

OPIS

Kontroverzna knjiga koja je uzdrmala znanstveni establišment. Zašto? Ona pokazuje da se teorija evolucije ne temelji na činjenicama…..Ona pokazuje da se teorija evolucije ne temelji na činjenicama nego na vjeri – vjerovanju u filozofski naturalizam. Phillip Johnson dokazuje da jednostavno nema dovoljno mase empirijskih podataka koji bi poduprli teoriju. U ovom novom izdanju Johnson odgovara kritičarima prvog izdanja među kojima i Stephenu Jayu Gouldu, te također proširuje građu. S pojedinostima nalik onima iz napetog sudskog procesa, Johnson vodi čitatelje kroz dokaze odvjetničkom vještinom kojom je ovladao kao profesor prava na Berkeleyu, specijaliziran u logici dokaza. Smireno, sadržajno i neodoljivo uvjerljivo. Phillip E.Johnson (1940 – ) diplomirao je na Harvardu u Chicagu. Bio je sudski službenik u vrijeme predsjednika Vrhovnog suda Earla Warrena i više od trideset godina predavao pravo na Sveučilištu Kalifornija u Barkeleyu. Početkom devedesetih godina 20.stoljeća počinje pisati knjige koje se bave kritikom teorije evolucije. Suđenje Darwinu je njegova prva i najpoznatija knjiga.

ZET: To su najtraženiji naslovi U povodu Darwinova rođendana: Phillip Johnson: SUĐENJE DARWINU, kontroverzna knjiga koja je uzdrmala znanstveni establišment. Zašto? Knjiga pokazuje da se teorija evolucije ne temelji na činjenicama... Svojom teorijom evolucije Čarls Darvin postavio je temelje moderne biologije.

Pred Međunarodnim sudom za ratne zločine u Hagu počelo suđenje bivšem predsjedniku Srbije i Jugoslavije Slobodanu Miloševiću , optuženom za ratne zločine protiv čovječnosti, kršenje zakona i pravila rata i genocid tokom rata u Hrvatskoj i Bosni i sukoba na Kosovu. Milošević je Hagu izručen 28.

POVEZANE KNJIGE