Lobel Horvat i Horvati

Lobel Horvat i Horvati - Mirić, Jasmina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mirić, Jasmina
DIMENZIJA
11,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Lobel Horvat i Horvati.pdf
ISBN
1388014551557

OPIS

Za Jasminu šira javnost još nije čula no sigurni smo da će se to sve jako brzo promijeniti zahvaljujući njenom simpatičnom i čitkom romanu.Ovo je prvi objavljeni roman mlade autorice odličnog smisla za humor, a prati odrastanje u današnjem vremenu. Roman je je pisan iz perspektive glavnog lika – tinejdžera Lobela, (samo)ironičnog pripovjedača, koji živi u jednoj tipičnoj hrvatskoj disfunkcionalnoj obitelji, gdje mamu i tatu trese kriza srednjih godina, a sestru adolscencija. Roman se odvija na dva nivoa, jedan kao dječja priča, a drugi kao satira obiteljskog života i interpersonalne dinamike. Stilski je primjeren i mlađoj čitalačkoj publici i odraslima. Uz izdavanje romana u pripremi je i scenarij za televizijsku seriju po romanu koja bi se trebala realizirati u skorije vrijeme. S obzirom da nam je uvijek drago podržati mlade autore, mi smo iskoristili priliku i porazgovarali s ovom mladom spisateljicom.

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Lidija Horvat Dunjko, sopran Natalija Maričeva, klavir * Napolitanska: Mamma mia che vo' sapè Vladimir Garić, tenor - 4 . razred SGŠ (nastavnica Branka Ristić) / klavirska pratnja Natalija Maričeva.

Poštuj sina i kćer! : djetetove emocije, sposobnosti, stvaralaštvo, komunikacija i mašta - poticaj za vrednovanje kulture djetinjstva / Maria Rita Parsi, Maria Beatrice Toro ; prevela s talijanskog Nataša Modrić 2009. .

POVEZANE KNJIGE