Hrvatska za stolom

Hrvatska za stolom - Biluš, Ivanka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biluš, Ivanka
DIMENZIJA
10,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska za stolom.pdf
ISBN
3307468016010

OPIS

Knjiga predstavlja hrvatsku tradicionalnu kuhinju, vještinu i kulturu priređivanja jela. Osim što sadrži niz naputaka kako pripremiti dobro i ukusno jelo, nudi bogatu i raznoliku hrvatsku gastronomsku kulturu, ali i sve ono što gastronomiju prati. Dakle, i raznolikost hrvatskih zemalja, njihovu povijest i tisućljetnu kulturnu baštinu kao nezamjenjiv dio hrvatskoga duhovnog identiteta. Hrvatska jela proizišla su iz različitih plodova zemlje Hrvata; i kontinentalnih i mediteranskih. U toj različitosti ogleda se i raznovrsnost hrvatske kuhinje i bogatstvo njezina stola. Kuharica „Hrvatska za stolom“ dostupna je i na engleskom, njemačkom i poljskom jeziku.

... HRVATSKA ZA STOLOM - mirisi i okusi Hrvatske. 120,00 kn 108,00 kn nije dostupno.

90,00 KM: Nakladnik: ALFA D.D. Kategorija: biblioteka: Težina: 1142 g: Godina izdanja: 2010 Broj stranica: 192 Uvez: Tvrdi Dear readers, the book contains more than just a variety of recipes on how to cook good and tasty food, even though it represents the best of Croatian tradition in the skill and culture of ... Stručnjaci ističu kako je najvažnije imati na umu da dijete uči promatrajući vas.

POVEZANE KNJIGE