Uređenje doma – boje, stilovi i tehnike

Uređenje doma – boje, stilovi i tehnike - Callery, Emma | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Callery, Emma
DIMENZIJA
3,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Uređenje doma – boje, stilovi i tehnike.pdf
ISBN
6172646389759

OPIS

Kako urediti svaku prostoriju u vašem domu pomoću boja i njihovih kombinacijaAko želite potpuno promijeniti te osvježiti izgled vašeg doma, najbrži i najprihvatljiviji način je pomoću boje. Međutim, opsežan izbor boja i efekata koji se bojenjem mogu postići mogu vam prouzročiti probleme već i kod najjednostavnijih odluka. Prije no što donesete konačnu odluku, pogledajte sve ideje predstavljene u ovoj knjizi. Knjiga Uređenje doma je praktičan vodič o percepciji boja, koje sheme boja su međusobno komplementarne (jer ne postoji loša boja: samo loše kombinacije), i kako ih postići. Počinje sa nekoliko poglavlja, pri čemu svako istražuje drugačije boje (na primjer, pastelne boje ili mediteranske nijanse), pokazujući kako ove palete izgledaju u kombinacijama te sa harmonijskim ili kontrastnim bojama. Potom slijedi opsežan vodič kroz odabir efekata koji se postižu bojenjem te efektima miješanja i usklađivanja sa bojama i predmetima i namještajem u prostoriji. Također ćete naći praktičan savjet o tome trebate li svoj projekt pokušati izvesti sami ili za to trebate profesionalca.

zahvaliti svom 'zapušteno-elegantnom' izgledu. Bazira se na jasnim pravilima u tonovima pastelne, bijele, bež i sive boje.

Kako urediti svaku prostoriju u vašem domu pomoću boja i njihovih kombinacija Više od 1000 kombinacija boja i tehnika na ilustracijama i fotografijama koje nude stilske ideje za vaš dom, od suvremenog uređenja, preko internacionalnih stilova do lijepih pastelnih boja. U knjizi se ... Prodajem knjigu Uređenje doma - boje stilovi i tehnike - Emma Callery.

POVEZANE KNJIGE