Srce i duša

Srce i duša - Binchy, Maeve | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Binchy, Maeve
DIMENZIJA
11,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Srce i duša.pdf
ISBN
1625811899621

OPIS

Clara Casey sretna je žena u najboljim godinama. Sretno je razvedena a njezine kćerke, Adi i Linda, nisu bile problem čak ni u najosjetljivijim dječjim godinama. Adi se uvijek za nešto ili protiv nečega bori: za zaštitu okoliša ili kitova, ili za recikliranje baterija. Linda, pak, luta iz jedne nezadovoljavajuće veze u drugu. Uz sve to, Clara, liječnica, ima novi posao s kojim se mora uhvatiti u koštac, a onda se pojavljuje i bivši suprug koji je otišao s mlađom ženom… Za mladu strankinju Aniu, međutim, susret s Clarom pravo je čudo. Nikad nije kanila otići iz Poljske, ali možda će novi posao u novoj zemlji pokrpati njezino slomljeno srce? Declan se raduje što će postati dio klinike – ali ono što je trebalo biti privremeno zaposlenje, odvest će ga mnogo dalje no što je očekivao. Tu je i svećenik, otac Brian Flynn, čiji se život okreće naglavačke kad se njegova reputacija nađe u opasnosti; i predivna, vesela bolničarka Fiona, koja ne može svoju nemirnu prošlost ostaviti iza sebe… U romanu Srce i duša, Maeve Binchy donosi dramu, sukob i odnose u previranjima, i prikazuje ih iznimnom srdačnošću, duhovitošću i suosjećanjem zbog čega i jest postala omiljena autorica diljem svijeta. Ovaj je roman u 2009. godini zaposjeo vrhove američkih i britanskih ljestvica najprodavanijih knjiga i još jednom dokazao zašto je Maeve Binchy najveća irska književna zvijezda.

Pusti ga na miru 4. Ne provjeravaj njegov telefon 5.

Obnovljeni Život, 21. (8.), 353-362. U romanu Srce i duša, Maeve Binchy donosi dramu, sukob i odnose u previranjima, i prikazuje ih iznimnom srdačnošću, duhovitošću i suosjećanjem zbog čega i jest postala omiljena autorica diljem svijeta.

POVEZANE KNJIGE