Dadilja McPhee i veliki prasak

Dadilja McPhee i veliki prasak - Thompson, Emma | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Thompson, Emma
DIMENZIJA
6,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Dadilja McPhee i veliki prasak.pdf
ISBN
5332045786065

OPIS

Gospodin i gospođa Green su u sretnom braku. Imaju troje djece i žive na farmi. No kad izbije rat, tata odlazi u vojsku, a mama ostaje sama s djecom. Moraju se snalaziti kako znaju i umiju, a ne čekaju ih baš med i mlijeko. Možda će čak morati i prodati imanje! Da stvari budu još gore, dolaze im i jezivo razmaženi, gotovo nepoznati rođaci iz grada, a i zli stric želi se dokopati imanja. Stvari prelaze sa zla na gore i baš kad se čini da više pomoći nema, na vrata pokuca čudesna dadilja McPhee. Nadahnuti hrvatski prijevod djelo je Petre Matić, a ilustracije potpisuje Scoular Anderson.

Emma Thompson, koja glumi u naslovnoj ulozi Nanny McPhee, napisala je i scenarij za film. Tema: Dadilja Makfi i veliki prasak (Moderatori: Shone83, monk13, Paralelni Svet, slatkis_ml, Ziledin) Trenutno vreme je: 03. Jan 2021, 06:04:35.

Stranice: 1. Tema opcije Štampaj: Oceni ovu temu Očajno Loše Knjigolov - online knjižara: Algoritam, Emma Thompson, Dadilja McPhee i veliki prasak Kada se dadilja Mekfi pojavi na vratima farme jedne zauzete mlade majke, Izabel Grin, otkrije da su deca gospođe Grin u pravom ratu sa dvoje razmaženih rođaka iz grada.

POVEZANE KNJIGE