Nostradamusova proročanstva

Nostradamusova proročanstva - Reading, Mario | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Reading, Mario
DIMENZIJA
11,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Nostradamusova proročanstva.pdf
ISBN
3755049162054

OPIS

Roman preveden na 35 svjetskih jezika Nostradamus je napisao tisuću proročanstava. Sačuvana su 942. Što se dogodilo sa stihovima koji nedostaju? I koje su tajne krili? Ova pitanja pokreće dvojicu vrlo različitih muškaraca. Adam Sabir pisac je koji očajnički pokušava oživjeti svoju uvelu karijeru; Achor Bale član je drevnog tajnog društva, od davnina posvećena zaštiti trojice Antikrista čiju je pojavu prorekao Nostradamus – Napoleona, Adolfa Hitlera i onoga koji tek dolazi… Dok Sabir biva uvučen u skriveni svijet francuskih Cigana. Bale mu je na tragu. Zastrašujući lov počinje…

U ovoj knjizi katrena Nostradamus daje svoju viziju budućnosti. Njegove svima dobro poznate istinite centurije sadrže proročanstva koja ponekad idu i u najsitnije i najnevjerojatnije katrene. JEZIVA NOSTRADAMUSOVA PROROČANSTVA Nekoliko njih se ispunilo, a ove stvari je predvideo da nas čekaju u budućnosti i u jednoj se spominje BALKAN express.co.uk / M.A.

Do 1555. godine Nostradamus je završio prvi dio svojih proročanstva koja su sadržavala predviđanja počevši od njegovog vremena pa do kraja svijeta.

POVEZANE KNJIGE