Mahunarke

Mahunarke - Janjatović, Zorica, Ana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Janjatović, Zorica, Ana
DIMENZIJA
4,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Mahunarke.pdf
ISBN
1998042085195

OPIS

Da su mahunarke raznovrsne, hranjive, ukusne i ljekovite te da ih je moguće pripremiti na različite maštovite načine otkrila nam je Ana Janjatović Zorica u svojoj novoj kuharici. Tridesetak jednostavnih recepata za svaku sezonu otkrivaju kako se mahunarke mogu pripremiti kao samostalni prilozi ili u kombinaciji s različitim povrćem: ukiseljenim, kuhanim, pirjanim, sirovim; sa žitaricama; kao namazi, punjenja i variva te se u njihovom korištenju zaista lijepo možete poigrati s različitim ukusnim sastojcima. Više o različitim vrstama mahunarki, njihovoj optimalnoj pripremi, o tome kako ih čuvati i s čim ih kombinirati saznat ćete u ovoj jedinstvenoj kuharici. Uživajte u šarolikom obilju mahunarki!

Gastroenterolog nam je otkrio najbolje namirnice za njihovo zdravlje Loša prehrana, stres i nedovoljno kretanja, uz neke lijekove mogu dovesti do propusnosti crijeva, sindroma kod kojeg se ... Mahunarke (grah, leća, soja, slanutak, bob, grašak, kikiriki) pripadaju obitelji Leguminosae koje su karakteristične po mahunama.. Mahunarke još uvijek nisu ,,omiljena namirnica" kod nas, vjerojatno zato što tijekom probave mahunarki dolazi do stvaranja plinova u debelom crijevu što je, priznat ćemo, dosta neugodna nuspojava. Stranice u kategoriji "Mahunarke" Prikazano je 17 stranica od ukupno 17 u ovoj kategoriji. http:// Mahunarke.

Mahunarke još uvijek nisu ,,omiljena namirnica" kod nas, vjerojatno zato što tijekom probave mahunarki dolazi do stvaranja plinova u debelom crijevu što je, priznat ćemo, dosta neugodna nuspojava. Stranice u kategoriji "Mahunarke" Prikazano je 17 stranica od ukupno 17 u ovoj kategoriji. http:// Mahunarke. Vrijedan su izvor ugljikohidrata, bjelančevina biljnog porijekla i biljnih vlakana.

POVEZANE KNJIGE