Ljubavnica s Marsa

Ljubavnica s Marsa - Kovačić, Krešimir | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kovačić, Krešimir
DIMENZIJA
9,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavnica s Marsa.pdf
ISBN
4349641419658

OPIS

Ljubavnica s Marsa nastala je prema književnom djelu “Aelita” ruskog pisca Alekseya Tolstoya. Zbog propagiranja lijevih ideja, ovaj strip se spominjao gotovo u pravilu kad god bi bilo riječi o Mauroviću, no pritom su nauštrb ideološke razine najčešće bile zanemarene druge njegove kvalitete – kompleksa i napeta priča, romantični sloj, vizualna raznolikost, pa i promišljenost.

Zbog propagiranja lijevih ideja, ovaj strip se spominjao gotovo u pravilu kad god bi bilo riječi o Mauroviću, no pritom su nauštrb ideološke razine najčešće bile zanemarene druge njegove kvalitete - kompleksa i napeta pri… Ljubavnica s Marsa, Enciklopedija, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Ezop antikvarijat > Knjige > Umjetnost > Stripovi > Ljubavnica s Marsa. Kategorije.

nacrtao je velik broj stripova koje je objavljivao u Horizontu, Plavom vjesniku i Modroj lasti. 1970-ih godina slikao je figuralne kompozicije kataklizmičkih sadržaja. Andrija Maurović, Crni mačak, kako su ga zvali po jednom od njegovih najpoznatijih stripova, osim što je crtao stripove kao što su "Vjerenica mača", "Ljubavnica s Marsa", "Zlatarevo zlato", "Trojica u mraku", "Podzemna carica", "Sablasti zelenih močvara", bavio se i ilustracijom kako za turističke plakate tako i za novine, te je radio među ostalim i za ondašnje ... Igraj se scena svakodnevnog života u Zamku Arendela sa omiljenim junacima iz novog filma Diznijevog Zaleđenog kraljevstva II! Zaputi se do štandova na pijaci sa Anom i Elsom da Objavio je više od 80 stripova.

POVEZANE KNJIGE