Podizanje nasada vinove loze

Podizanje nasada vinove loze - Žunić, Dragoljub: Matijašević, Saša | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Žunić, Dragoljub: Matijašević, Saša
DIMENZIJA
9,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Podizanje nasada vinove loze.pdf
ISBN
3053374288412

OPIS

Budućim vinogradarima ova knjiga pruža punu informaciju o normativima i troškovima pri podizanju nasada vinograda kako bi mogli pravilno planirati opseg i kvalitetu proizvodnje. Knjiga je posebno namijenjena studentima voćarsko-vinogradarskog smjera poljoprivrednih fakulteta, inženjerima koji projektiraju nasade vinove loze i amaterskim proizvođačima grožđa koji su zainteresirani za unapređenje vinogradarske proizvodnje.

Izbor sorata vinove loze. Vinogradarstvo je za Republiku Hrvatsku tradicijski važna djelatnost kojom se bavi velik broj obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i trgovačkih društava. Za razliku od stočarstva i ratarstva koji poticaje imaju već duži niz godina, poticaji za podizanje trajnih nasada (voćnjaka i vinograda) uvedeni su 2000.

Oprema za podizanje zasada vinove loze Vinogradarska žica Crapal 2,5mm Stara cena 487,00 RSD 305,00 RSD sa PDV; Oprema za podizanje zasada vinove loze Griplla GP Sadnja vinove loze ne može se obaviti bez dobro pripremljenih loznih cijepova. Prvenstveno se koristi sadni materijal visoke kvalitete tj.

POVEZANE KNJIGE