Tajna svih tajni – Duhovni razgovori

Tajna svih tajni – Duhovni razgovori - Singh, Darshan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Singh, Darshan
DIMENZIJA
6,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna svih tajni – Duhovni razgovori.pdf
ISBN
3038650188868

OPIS

Tajna svih tajni na vrlo praktičan i jasan način izlaže učenje Sant Mata, mističke tradicije čiji je sjajan predstavnik Darshan Singh. Knjiga je satkana od brojnih duhovnih razgovora koje je Darshan Singh vodio s istražiteljima Istine pristiglim iz svih zakutaka svijeta.Svi na ovome svijetu misle loše o nekome. A sve je to zbog toga što na svjet ne gledamo pravilno. Zato kažem da je nužno prakticirati religiju čovjeka, a ne religiju Sikha, Hindusa ili kršćana. Potrebno je razviti u sebi velikodušnost, snošljivost, oprost i smirenost. Trebamo svoj govor učiniti tako mekanim i ugodnim da čovjeka s ranjenim srcem možemo barem utješiti s nekoliko umilnih riječi. Sve te osobine možemo u sebi izbrusiti. Iako Darshan Singh naglašava važnost učitelja za razvoj duhovnosti, što je u skladu s indijskom tradicijom, knjiga sadrži mnoge bitne pouke koje nećemo naći u knjigama zapadnih autora ma koliko oni bili čuveni i cijenjeni. Te su pouke od vječne vrijednosti jer govore o osnovama ljudskog bića, o njegovim problemima, sumnjama, dilemama koje su svojstvene svakom ljudskom biću. Čitajte i okoristite se onime što Darshan Singh kaže o braku, obiteljskom životu, odgoju djece, o religiji i vjeri, o kontaktima s drugim ljudima, o koristi od duhovnog puta, o karmi i reinkarnaciji i o mnogim drugim aspektima čovjekova života. Čitajte i poboljšajte svoj život!

Tajna svih tajni na vrlo praktičan i jasan način izlaže učenje Sant Mata, mističke tradicije čiji je sjajan predstavnik Darshan Singh. ... Tajna svih tajni : duhovni razgovori Tekstualna građa, tiskana .

Godina izdanja: 2010. Opis - TAJNA SVIH TAJNI - Duhovni razgovori.

POVEZANE KNJIGE