Na pragu budućnosti

Na pragu budućnosti - Polić, Branko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Polić, Branko
DIMENZIJA
4,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Na pragu budućnosti.pdf
ISBN
3591894316822

OPIS

Kao student i omladinski aktivist, Branko Polić je autentični svjedok jednog burnog i malo opisivanog razdoblja, u kojem se nadoknađuje izgubljeno vrijeme i štete prouzročene Drugim svjetskim ratom. Ovo su zapisi o razdoblju nakon raskola sa SSSR–om, te prvim znakovima slobodnije budućnosti. Polić piše koristeći vlastite dnevnike i korespondenciju, neopterećen naknadnim pamćenjem. Ovim sveskom završava se autorova dramatična mladost, započinje ozbiljan život. Sve se aktivnije počinje baviti novinarstvom da bi kasnije na Radio–Zagrebu postao legendarni urednik emisija klasične glazbe, novinski kritičar i publicist. Na pragu budućnosti je četvrti i zaključni svezak do sada najopsežnije autobiografije u hrvatskoj književnosti.

Na pragu budućnosti je četvrti i zaključni svezak do sada najopsežnije autobiografije u hrvatskoj književnosti. Na pragu budućnosti (Tatjana Čunko: Varaždinski komorni orkestar. Dva desetljeća entuzijazma, 1994.-2014., VKV, Varaždin, 2014.) R ijetki su gradovi koji će svojem zaštitnom znakovlju, prepoznatljivim obilježjima, pribrojiti orkestar.

... U skorijoj budućnosti planiram nastaviti sa svime što radim sad jer je sjajno! U svim fazama zatvaranja svih zemalja svijeta prvi na udaru bili su upravo ugostitelji.

POVEZANE KNJIGE